Dagens trening og treningsmål fremover

November måned

Shit, så var det plutselig ny måned igjen. Seriøst som tiden ‘løper’ i vei og det er skikkelig møkka-høst ute (grått, trist og regn!). Sukk! I dag blir det å løpe seg av seg høst-frustrasjonen.

Dagens økt

  • 10 min oppvarming
  • 4x4min intervall (8,2 km/h / 5.0% stigning) – 3 min kjapp gange mellom hver
  • 10 min nedtrapping

Klar for første treningsøkt i november

Treningsplaner

Fokuset ligger fortsatt på styrke, kondisjon og løping. Jeg har mine mål på vei mot halvmaraton og november måned skal forhåpentligvis bestå av tyngre/hardere økter. Dvs; jeg kommer fortsatt til å droppe innom noen zumba-økter, men da er fokuset bare å ha det moro med en annen form for trening. Zumba-øktene på mandager vil nok høyst sannsynligvis bli byttet ut med box-timene. Det blir spennende å prøve førstkommende mandag.

Men for nå, så blir det å løpe av seg litt energi/frustrasjon i kveld.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s