Sentrumsløpet 2012

Sommerfugler i magen

I går gjennomførte jeg mitt aller første løp! Faktisk et av mine første løp ute (har praktisk talt bare trenet på tredemøllen). Og det var en fantastisk stemning i Oslo i går. Med god musikk på øret, en herlig sol som fulgte oss gjennom 10 kilometer og utrolig mange som heiet oss frem, så kan man ikke klage.

Mitt startnummerKlar før start

Faktisk så kunne man ikke annet enn å bare smile og løpe på.

Var utrolig nervøs før start! Så da var det hyggelig å stå i pulje fire sammen med min gode kollega David. Før startskuddet gikk, ble vi enige om at den som løp på over timen fikk spandere vaffel i kantinen på den andre.

Nå har det seg slik at ingen av oss kom over timen. Hurra for det! Men siden jeg kom inn på den sjarmerende tiden 59.12 – så skal jeg allikevel spandere en vaffel på David!

Sentrumsløpet 2012Medalje etter endt løp

Halvmaraton neste

Jeg kjenner det i foten nå – men jeg kommer til å reise til Göteborg. Jeg skal gjennomføre halvmaraton. For meg så handler det ikke om å være best, størst eller først – først blir jeg uansett ikke. Haha :D

– men målet er å klare å gjennomføre løpet på en sjarmerende tid!

2 thoughts on “Sentrumsløpet 2012

  1. Tilbaketråkk: 5 dager igjen | Monica Solheim Slind

  2. Tilbaketråkk: Hej 2013 « Monica Solheim Slind

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s