5 dager igjen

Jeg er nervøs..

Og formen er ikke på topp! Jeg har vært snufsete, kald og sliten etter at jeg gjennomførte Sentrumsløpet. Litt forkjølet. Det er nå fem bittesmå dager igjen til Göteborgsvarvet. Fem dager igjen – til at jeg skal gjennomføre min aller første halvmaraton.

Det kiler i magen og jeg er utrolig nervøs. Kommer jeg virkelig til å klare å løpe 21.097,5 meter? Shit! Distansen alene er alt for lang, å skrive. Hva er det jeg egentlig holder på med? Dette er virkelig en episode i serien «Monica gjør ting hun ikke kan». Allikevel er det noe som trigger meg – som får meg til å synes at dette er kjempekult.

– Jeg grugleder meg til løpet og til å klare å gjennomføre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s