Amatør comeback

I bassenget

Nå har jeg hatt en evig lang pause, på flere år fra svømmingen. Så mange år med pause at man har vel glemt alt som heter teknikk. Men jeg satset sterkt på comeback, med stil i går. Og det ble gjennomført med masse farger! Haha, rosa badehette og lilla badedrakt – i tilfelle jeg skulle drukne, så skulle det i det minste være lett å finne meg!

Det ble 2000m i går – og jeg angrer på at jeg ikke har funnet veien til svømmehallen tidligere…

Svømmeutstyr

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s