Bunadslykke

Åh, den vakre bunaden

For mange herrens år siden sydde min kjære Oldemor denne vakre og nydelige bunaden. Og etter at jeg fant den hengende på loftet til mormor, så var det på tide at den fikk se dagens lys igjen. Jeg har allerede brukt den et par ganger, men har i år valgt å tilpasse stakken, slik at den nå har riktig lengde. Dette innebærer at jeg også måtte bytte ut det gamle forkleet – kanskje jeg kan lage noe av det gamle materialet?

Uansett, så er jeg strålende fornøyd. Den ble bare uendelig vakker (igjen). Kan det være 17 mai i morgen, slik at jeg kan ha den på?

Hele bunaden foranHele bunaden bak

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s