Jeg reiser alene

Countdown to London

Nå er det snart bare tre små uker til at jeg skal tilbringe fem dager i UK – og jeg gleder meg stort. Spørsmålet er bare hva jeg skal gjøre der?

Da jeg bestilte fly og hotell, så bestilte jeg også konsertbilletter – må gjøre litt stas på meg selv! Ja, «egotrip» på høyt nivå (me, myself and I).

Men nå har det seg slik at jeg gikk glipp av M83 i Oslo, i vinter – så hvorfor ikke reise til London å se M83? Hurra, for M83. Lykkelig drittunge på gang – vet ikke om jeg klarer å vente!

Små tilfeldigheter

Det morsomme med det hele er at ett par dager etter at alt var booket – dukket det opp mail om at M83 kommer til Norge (igjen). Dagen før jeg reiser til London! Ja, jeg har selvfølgelig booket billetter til den konserten også. Haha, to konserter i to byer på en uke. Fantastisk!

Hva skal jeg gjøre i London?

Jeg skal altså gå på konsert! Også har jeg lyst til å ta turen innom Borough market. Ellers må jeg ærlig innrømme at jeg ikke har lagt noen planer. Bare nyte god mat og drikke, slappe av og ha en liten miniferie. Hurra :)

Har du noen tips/forslag til hva jeg skal gjøre i London? Kom med de! Så kan jeg reiseblogg-dokumentere det!

3 kommentarer Legg til din

 1. Anniken sier:

  Visste ikke du hadde blogg! Kult. God tur til London. Misunner deg M83-konsertene (jeg gikk opp kirkegulvet til Soon, my friend med M83, hihi)

  1. Monica sier:

   Takk for det.. Inni mellom så dukker det opp noen innlegg her (men er vel ikke den ivrigste bloggeren). Gleder meg helt rått til M83-konsertene :)

   Åhh, så vakkert. Den sangen er jo bare fantastisk! For en vakker dag det må ha vært :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s